De jazz stijl van Candy Dulfer

De jazz stijl van Candy Dulfer

Wie van jazz houdt, kent ongetwijfeld het Nederlandse jazz icoon van dit moment: Candy Dulfer. Deze saxofoniste stond al op haar 7e voor het eerst op het podium, leidde vanaf haar 14e de band Funky Stuff en toert al sinds haar 20e de hele wereld rond om jazz populair(der) te maken. Candy Dulfer speelde samen met beroemde namen als Prince, Lionel Richie en Beyoncé. In een interview vertelt ze over haar brede muzieksmaak, met voorkeur voor jazz, en het warme geluid dat uit haar altsaxofoon komt. Candy is in 2013 te zien als jurylid van de Nederlandse X-Factor.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Candy Dulfer is ook bekend om haar eigen elegante en vrouwelijke stijl. Eerder dit najaar lanceerde ze haar nieuwe collectie MEXX By Candy Dulfer. Deze kledingcollectie bestaat uit 24 items van rock ’n roll naar glamorous en ontworpen met liefde voor de muziek door haarzelf en vriendin Tamara van Kampen. De kledingitems zijn onderling perfect te combineren, wat Candy en haar vriendin belangrijk vonden binnen hun collectie.

Nu kun je natuurlijk naast een jazz kledingstijl je eigen interieur in jazz stijl pimpen. Candy gaat echter een stapje verder en heeft in haar huis een walk-in-closet ter grootte van een kamer. Hierin bevinden zich al haar stijlvolle kleding, tassen en schoenen. Zo heeft ze een smokingblousje en tuxedo-top uit haar eigen collectie, een Balenciaga clutch, een Alaia rokje en Chanel en Kenzo tops hangen. In de kamer staan rijen met pumps van Dior, Jimmy Choo, Fendi en Valentino. Tassen zijn er in alle soorten en maten, van klein tot groot, en van geel tot zwart. Haar walk-in-closet laat absoluut zien dat Candy vrouwelijk en jazzy is!

Video Candy Dulfer met haar nieuwe Fashion lijn 

Candy Dulfer x Mexx from I Love Fashion News on Vimeo.

 

Tags: , , , , ,