Jazz je interieur op!

Jazz je interieur op!

Jazzmuziek is een bekende muziekstroming. Denk aan schelle trompetten, scheurende saxofoonsolo’s en snelle pianoriffs. Jazz zorgt altijd voor een bepaalde sfeer, het is tijdloos en stemmig. De echte jazzliefhebber wil deze sfeer ook in zijn huis verwerken?

Bij jazz denk je al gauw aan de zwart-wit beelden van oude jazzhelden met versleten instrumenten. Maar jazz staat ook voor strakke afbeeldingen en een kleur als blauw past ook heel goed in deze stijl.  Je kunt ook kijken naar films over jazz (IMDB) en daar kijken naar leuke details die je in je woning kunt verwerken.  Zo zorg je voor een coole en stemmige sfeer in de ruimte.

Denk ook eens aan het laten afdrukken van foto’s of posters, bijvoorbeeld van muzikanten in een rokerige club, om aan je muur te hangen. Er zijn bijvoorbeeld fantastische foto’s van Miles Davis en Chet Baker. Wat ook mooi kan zijn, is fotobehang op één muur van de kamer. Kies hierbij wel voor een rustige afbeeldingen, zoals bijvoorbeeld uitvergroot instrument of het interieur van een lege jazzclub. Succes met het opjazzen van jouw interieur!

jazz schilderij

 

Tags: , , ,